Menu

Kernwaarden

Bij I-SEC werken wij doelgericht om samen de belangen van betrokkenen in een dynamische omgeving veilig te stellen. Als medewerker van I-SEC  lever ik hieraan een betrouwbare bijdrage en neem eigen verantwoordelijkheid. Ik weet waar ik voor sta, ben gastvrij en flexibel en heb oog en oor voor mijn omgeving. Vertrouwen is de basis en gaat bij I-SEC over gelijkgestemd, gemotiveerd, bekwaam zijn en in openheid samenwerken.


Missie

I-SEC is de nummer 1 en wilt dit blijven door vanuit partnership innovatieve oplossingen te bieden voor beveiligingsvraagstukken in complexe omgevingen in het kader van het veiligstellen van belangen van al onze stakeholders. I-SEC en haar holdingmaatschappij I-SEC International hebben als enige beveiligingsbedrijf in Nederland én in de wereld, luchthavenbeveiliging als kernactiviteit.

To become the world’s most trusted security service provider

Visie

Binnen de complexe en groeiende burgerluchtvaart is I-SEC dé professionele, vooroplopende partner in het ontzorgen van de klant met betrekking tot beveiliging. Klant en medewerker staan centraal in onze bedrijfsvoering. Wij geloven dat veiligheid en efficiëntie samen kunnen gaan met een plezierige klantbeleving.  

"We care about you, we care about Security, we care about your Security"

Kernwaarden