Menu

Vacature luchthavenbeveiliger Schiphol Amsterdam M/V

Draag jij graag je steentje bij aan een veilig bestaan? Is het jouw droom om te werken op Schiphol, in een internationale omgeving die 24/7 in beweging is? Is observeren en signaleren jouw tweede natuur? Dan ben jij misschien wel de luchthavenbeveiliger die wij bij I-SEC  zoeken.
Een functie als luchthavenbeveiliger is dankbaar en afwisselend werk, maar vraagt ook veel van jou. Werkervaring is geen must. Het is wel belangrijk dat jij bewust bent van het werken op onregelmatige tijden.  Dus ook ’s nachts, in het weekend en op piekmomenten in de vakanties. Durf jij de uitdaging aan en voldoe je aan de I-SEC eisen en kernwaarden? Wij nodigen je uit om te solliciteren. 

Functieomschrijving
Het beroep van luchthavenbeveiliger is spannend en onvoorspelbaar. Elke dag is anders!
Als luchthavenbeveiliger draag je bij aan de veiligheid van ruim 200.000 reizigers die dagelijks de luchthaven bezoeken. Daarnaast verstrek je de nodige informatie aan passagiers. Een ding is zeker: zonder jouw inzet is Schiphol niet veilig!

Je controleert, informeert en adviseert:

 • Je fouilleert op professionele wijze passagiers en controleert de handbagage door middel van X-Ray.
 • Je observeert en signaleert afwijkend gedrag op de luchthaven.
 • Je beantwoordt op een correcte en gastvrije manier vragen van passagiers en licht veiligheidsprocedures toe.
 • Je zorgt voor een correcte en efficiënte controle van de toegangscontroles.

Wat kan jij van I-SEC verwachten?
Werken bij I-SEC betekent werken binnen een organisatie met collega’s met passie voor het beroep van luchthavenbeveiliger. Wij vragen van jou maximale inzet en leiden je door middel van trainingen en opleidingen op tot een professioneel luchthavenbeveiliger.

Als jij bij I-SEC komt werken dan bieden wij jou:

 • Direct een jaarcontract (min. 114 uur en max. 152 uur per 4 weken) met een mooi salaris en eindejaaruitkering. Je salaris is gebaseerd op het minimum van 114 uur. Op piekmomenten word je fulltime ingezet voor 152 uur. Uiteraard word het salaris hier op aangepast. Kijk voor meer informatie over de cao particuliere beveiliging op onze website;
 • De mogelijkheid tot het volgen van diverse trainingen & opleidingen zoals de training “ I-SEC Gastvrij” en het behalen van je beveiligingsdiploma;
 • Een traject met doorgroeimogelijkheden. Zo kun je doorgroeien tot Team leader, Duty manager en andere mooie functies op ons hoofdkantoor;
 • Het FIT FOR THE JOB programma: coaching & support voor een gezonde lifestyle.

Functieeisen
Om bij I-SEC succesvol te zijn is het belangrijk dat jij zeer stevig in je schoenen staat en bewust bent van de mentale en fysieke uitdaging van de functie.  Verder ben jij in staat om te functioneren binnen een wisselend team van collega’s. Jij bent het visitekaartje van I-SEC en Schiphol en weet als geen ander om een lach op het gezicht van anderen te toveren.

En verder ben je:

 • Flexibel inzetbaar en bereidt om dag en nacht te werken met zeer onregelmatige werktijden;
 • Stressbestendig en in staat om niet alleen de landgrenzen te bewaken maar ook je eigen grenzen;
 • De Nederlandse taal machtig en beschik je over basisvaardigheden Engels;
 • Iemand die doet wat je belooft: afspraak is afspraak;
 • Zeer gastvrij, zowel naar passagiers als naar je eigen collega’s;
 • Assertief, een multitasker en in staat om veiligheidsprocedures zeer doelgericht en efficiënt uit te voeren.

Om in aanmerking te komen voor deze mooie functie moet je:

 • 18 jaar of ouder zijn en woonachtig binnen een straal van 40 km van de luchthaven Schiphol;
 • In staat zijn om 24 uur per dag, 7 dagen per week zelfstandig met eigen vervoer of OV Schiphol te kunnen bereiken;
 • De afgelopen 8 jaar aaneengesloten in Nederland hebben gewoond en ingeschreven staan en hebben gestaan bij een gemeente. Een afgeronde mbo opleiding niveau 2, is een pre. 

Over I-SEC:
Sinds 2008 werken bij I-SEC Nederland bijna 1800 professionals met veel inzet en passie voor hun vak.
Collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze kernwaarden, Gastvrij, Doelgericht, Vertrouwen en Betrokken, bewaken we met elkaar. Meer lezen over wie wij zijn?  https://nl.i-sec.com/nl/wie-zijn-wij/bedrijfsprofiel

 
Solliciteren op de functie van Luchthavenbeveiliger op Schiphol:

Zie jij jezelf al bij ons werken? Voor je gaat solliciteren wijzen we je op het volgende:
Een onderzoek door de AIVD en Koninklijke Marechaussee vormt  onderdeel van een eventuele aanstelling. Het verkrijgen van een Verklaring Geen Bezwaar en Politietoestemming is een vereiste om bij I-SEC in dienst te kunnen treden. Het is niet mogelijk om te solliciteren als je op dit moment nog een mbo-opleiding volgt. Een online assessment met een kleurenblindheid,- ruimtelijk inzicht- en Engels test maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.


Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren op de vacature van Luchthavenbeveiliger op Schiphol middels ons SollicitatieformulierJe gaat dan direct aan de slag met bovengenoemd online assessment. Het doorlopen hiervan duurt ongeveer 45 minuten. Zodra je deze succesvol hebt doorlopen, ontvang je uiterlijk binnen 5 werkdagen een terugkoppeling over de vervolgprocedure.

Vragen?  recruitment@i-sec.com  of telefonisch via +31 207158900

.