Menu

Onze arbeidsvoorwaarden

Voor het aanbrengen een nieuwe collega wordt een bonus toegekend van €500 bruto, als beiden nog in dienst zijn zes maanden na de eerste werkdag van de nieuwe collega.

Rooster

Als je goed functioneert, wordt je contract aansluitend met een jaar verlengd. Voor ongediplomeerde medewerkers geldt dan wel dat ze in dat jaar ook hun diploma moeten hebben behaald. De cao particuliere beveiliging is van toepassing voor wat betreft salaris, onregelmatigheidstoeslag, vakantiedagen, ADV, etc. Je kan de cao hier downloaden.
Reiskosten worden vergoed van postcode naar postcode, of tegen inlevering van de originele kaartjes van het openbaar vervoer.

Schiphol is 24 uur per dag, 7 dagen in de week open. Voor ons geldt dus ook dat wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week aanwezig zijn. Je krijgt bij ons een jaarrooster. Dat houdt in dat je ruim van tevoren weet of je wel of niet moet werken. Tevens heb je een indicatie welke dienst je draait voor een bepaalde dag. Je exacte dienst weet je doorgaans 3 weken van tevoren.

.